Xtremetattoo staat voor kwalitatief en betaalbaar tattoo werk sinds 2003. We zijn getraind om op de juiste en op een veilige manier tatoeages aan te brengen bij onze klanten. Wij staan gewaarborgd voor een perfecte hygiëne.

Wij kunnen zo goed als alle stijlen aan: realistisch, old school, new school, Black & Grey, biomechanisch, noem maar op. Van maatwerk tot de perfect tatoeage . Bijna elk ontwerp dat u zich kunt voorstellen kan worden gemaakt in een mooie tattoo . Breng al uw ideeën en referenties … ansichtkaarten, afdrukken , foto’s , enz naar ons wij maken er uw eigen kunstwerk van.

The artist

team-member

Didier De Gieter

Owner / Zaakvoerder

Ik ben Didde, eigenaar van Xtremetattoo studio.
Mijn eerste ervaringen met tattoos situeren zich al een 10 tal jaren geleden. Na vrijwel mijn hele leven te hebben getekend, leek het mij leuk om te leren tatoeëren. Ik had inmiddels zelf een paar tattoos. Na thuis te oefenen, kon ik bij een ervaren tattoo artiest in de leer gaan. Door de jaren heen heb ik ook mijn techniek kunnen verbeteren.

Onze Werkwijze

  • Your idea

  • Sketch

  • Pricing

  • Tatooing

XTREMETATTOO STUDIO

Onze Studio is sinds 2003 gevestigd in Winksele regio Leuven  en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de modernste, meest gerespecteerde en klantvriendelijkste tattoo shops van België. Kwaliteit, professionaliteit en creativiteit staan bij ons voorop en we zorgen er altijd voor dat iedere klant met een tevreden gevoel en een waar tattoo kunstwerk naar huis gaat.
Door deze professionele aanpak resulteerde dit al vlug tot enkele tattoo prijzen. Ook door de vele afspraken en lange wachttijden hebben wij beslist om extra tattoo artiesten aan het werk te zetten om de wachttijden toch drastisch in te korten en de kwaliteit even hoog te houden.
Dus ben je van plan een nieuwe tattoo laten zetten, kijk dan rustig even rond op de portfolio’s van onze tattoo’s .

No flash installed