Xtreme Tattoo Tshirts

Ook onze Xtreme Tshirts zijn beschikbaar in de shop. We hebben ze in alle maten (XS – S – M – L – XL). Zowel een vrouwen en mannen model is beschikbaar. We hebben ook een aantal kleuren en een aantal andere modellen van tekening.

Meer informatie
xtremetattoo tshirt

Xtreme Piercings

Wij bieden een groot gamma aan piercings aan enkel van de beste kwaliteit. We gebruiken uitsluitend ultrasoon schoongemaakte en autoclaaf gesteriliseerde titanium juwelen voor een nieuwe piercing. Natuurlijk kunnen we het volledige gamma niet op onze website zetten. Wij piercen uitsluitend boven de 16 jaar. Ben je tussen de 16 en de 18 jaar oud, dan moet één van je ouders aanwezig zijn om toestemming te geven.

Meer informatie
xtreme piercing

Leathercraft & Jewels

Handgemaakt armbanden, broeksriemen, portefeuilles in leder. Volledig gepersonaliseerd en op maat gemaakt. In onze juwelen is er voor elk wat wils. U kan ons steeds contacteren voor een vrijblijvende afspraak. Voorbeelden van ontwerpen kan u vinden op mijn FACEBOOK of INSTAGRAM Profiel. Designed by Sylvie.

Meer informatie
Leathercraft & Jewels

Naverzorging Producten

Het is zeer belangrijk voor het genezingsproces van je nieuwe piercing, dat je deze goed verzorgt. Onthoudt dat je piercing een open wond is en makkelijk geïnfecteerd kan raken. Draag geen strakke of vieze kleding over je piercing en zorg dat je handen schoon zijn als je de piercing aanraakt. Vermijdt intensief trekken of rukken aan je piercing. Bij elke tattoo kan je bij ons een product aankopen voor de eerste verzorging. Daarom koop je best je eigen op maat gemaakte zalfje van Xtreme Tattoo. Dit is nodig voor een beter naverzorging alsook een betere kleurverzorging.

Meer informatie
Balm Tattoo

Social Media