Xtreme Tattoo Tshirts

Ook onze Xtreme Tshirts zijn beschikbaar in de shop. We hebben ze in alle maten (XS – S – M – L – XL). Zowel een vrouwen en mannen model is beschikbaar. We hebben ook een aantal kleuren en een aantal andere modellen van tekening.

Meer informatie
xtremetattoo tshirt

Xtreme Tattoo Machines

Deze machines zijn volledig “handmade”, bestaande uit een duurzaam “cast iron” frame, afgewerkt koper of brons en voorzien van 8- of 10 coil wraps. Onze machines ogen niet enkel mooi maar staan in de eerste plaats voor kwaliteit! Het bewijs hiervan wordt dagelijks in onze shop geleverd daar wij uitsluitend met deze machines werken. Alle machines (liner, powerliner, shader, coloring machine,..) worden aangepast naar de wensen van de klant dus geen eeuwig gepruts meer met het juist afstellen van je machine zoals dikwijls het geval met factory built machines! Kortom: het juiste gereedschap , aangepast aan de wens van iedere klant, voor een scherpe prijs! We beschikken uiteraard ook over een “dienst na verkoop” voor onze producten.

Meer informatie
Xtremetattoo openingsuren

Xtreme Piercings

Wij bieden een groot gamma aan piercings aan enkel van de beste kwaliteit. We gebruiken uitsluitend ultrasoon schoongemaakte en autoclaaf gesteriliseerde titanium juwelen voor een nieuwe piercing. Natuurlijk kunnen we het volledige gamma niet op onze website zetten. Wij piercen uitsluitend boven de 16 jaar. Ben je tussen de 16 en de 18 jaar oud, dan moet één van je ouders aanwezig zijn om toestemming te geven.

Meer informatie
xtreme piercing

Naverzorging Producten

Het is zeer belangrijk voor het genezingsproces van je nieuwe piercing, dat je deze goed verzorgt. Onthoudt dat je piercing een open wond is en makkelijk geïnfecteerd kan raken. Draag geen strakke of vieze kleding over je piercing en zorg dat je handen schoon zijn als je de piercing aanraakt. Vermijdt intensief trekken of rukken aan je piercing. Bij elke tattoo krijg je alvast een testkitje zalf mee maar natuurlijk is dit slechts voor de eerste verzorging. Daarom koop je best je eigen op maat gemaakte zalfje van Xtreme Tattoo. Dit is nodig voor een beter naverzorging alsook een betere kleurverzorging.

Meer informatie
hustle butter

Social Media